“ZIT JIJ IN JOU, IK IN MIJ, JIJ IN IK OF WIJ IN WIJ.”

Echo is een voorstelling op locatie en wordt uitgevoerd door 10 bevlogen dansers. De voorstelling is in 11 repetities ontstaan en is niet gecreëerd binnen de veilige omgeving van een theater, maar tussen de imposante muren van de Adventskerk. Tijdens deze voorstelling ontstaat er een bijzondere interactie tussen dansers en muzikant.

De voorstelling gaat over erkenning van het individu, het vinden van je eigen stem en het verwezenlijken van ambities, maar ook over de zoektocht naar een klankbord, verbinding en solidariteit. Een gevecht tussen twee impulsen, de drang naar authenticiteit en de sociale aard van de mens. Door af te zetten van conventies, maar ook door mee te gaan met de stroming, zoeken wij naar evenwicht tussen twee extremen. Je bent de componist van je eigen leven.

De kerk is voorzien van het enige orgel in Nederland van de familie Steinmeyer dat nog in originele staat verkeert. Dit speciale muziekinstrument wordt bespeeld door Simon Stelling.

Choreografen : 
Frency van Duijn en Desi van Dam

Dansers :
Suzanne Bloedjes, Stefanie Breur, Marijn van Dijk, Joyce den Hertog, Fleur Kastelijn, Arle Koster, Marlaine Monteiro Varela, Manon van der Pot, Kirsten Roodenburg, Solenn Walstra

Datum : zaterdag 30 maart 2019
Aanvang voorstelling : 20:00 uur
Einde voorstelling : 21:30 uur

Adres : Julianastraat 69, 2405 CG Alphen aan den Rijn
Route / Parkeren : https://www.adventskerk.info/index.php?pageid=9064
Tickets:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-echo-54339128797?fbclid=IwAR294wjwTR4DVMDWmryGiN_cWVM8adlNt1BcAEhU3g3acuL4gDIe7E9sxtE