Op 17 september is een unieke dubbel-cd gepresenteerd van Simon Stelling op het Steinmeyer-orgel in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Het betreft één cd met een zorgvuldig samengesteld programma met Franse, Duitse en Engelse orgelwerken, van onder meer Alexandre Guilmant, César Franck en Sigfrid Karg-Elert. En daarnaast één cd met orgeltranscripties van beroemde orkestwerken, zoals de New World Symphony van de Tsjechische componist Antonín Dvořák, en Le Cygne uit het Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saëns. Stuk voor stuk muziek die fraai tot z’n recht komt op het succesvol gerestaureerde Steinmeyer-orgel met de karakteristieke registers als de Jubalfluit, de Klarinet en de Hobo.

De dubbel-CD is verkrijgbaar via de website van de Stichting Vrienden van de Adventskerk: Verkoop Orgel CD | vrienden-adventskerk (vriendenvandeadventskerk.info)